مجله آب ایران به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "هوشنگ ملایی" در اولین جلسه حوضه زایندهرود، با تأکید بر این که برای حل مشکل این حوضه هم مانند بقیه حوضههای کشور باید کل مسائل و ابعاد فنی اجتماعی صنفی سیاسی و امنیتی در نظر گرفته شود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه هم اکنون دو پتانسیل خوب در مسیر حل مشکلات یعنی نقشه راه و برنامه سازگاری با کم آبی وجود دارد که البته بایستی به روز رسانی شوند اما میتوانند کمک بزرگی برای ما باشند .
مدیر حوضه آبریز زاینده رود با اشاره به قوانین و مصوبات قبلی درباره این حوضه افزود: مصوبات خوبی در رابطه با این حوضه داریم ولی خیلی از این مصوبات اجرایی نشدهاند که باید آنها را اجرایی و عملیاتی کنیم .
ملایی با تأکید بر ادامه جلسات در استان چهارمحال و بختیاری و جلسات مشترکی بین دو استان تصریح کرد: تمام تلاش بنده این است که بتوانیم از این جلسات خروجیها و نتایجی عملیاتی و اجرایی بگیریم و آب را در رودخانه جاری ببینیم. اولین جلسه حوضه آبریز زاینده رود در حالی بدون حضور ذی نفعانی از استان چهارمحال بختیاری برگزار شد که حداقل 800 میلیون متر مکعب آب از سرشاخه های کارون به زاینده رود منتقل می شود و ذی نفعان استان چهارمحال بختیاری در کوهرنگ امکان استفاده از آب زاینده رود را ندارند و وزارت نیرو عملا در برابر اعتراضات فعالان محیط زیست در رابطه با ادعای تخلیه عامدانه سد زاینده رود سکوت کرده است. باید دید روند حوضه ایی شدن ساختار وزارت نیرو یه شفافیت بیشتر مباحث ابی بین سه استان اصفهان، چهارمحال بختیاری و خوزستان منجر خواهد شد؟
شایان ذکر است در این جلسه سرپرست شرکت آب منطقهای، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و معاون محیط زیست نماینگان شرکت مدیریت منابع آب ایران و دبیر شورای هماهنگی تشکلهای محیط زیستی، عضو شورای هماهنگی تشکلهای محیط زیستی، معاون بهره برداری میراب زاینده رود، دبیر صنف کشاورزی شهرستان، بازرسی صنف کشاورزی استان، دبیر شورای آببران غرب، معاون آبفای استان و دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزان حضور داشتند.